Like ons op Facebook
Aftellen Nog 0 dagen! Zon 16 sept - 2018 Hoorn

Wat

Speeldag NL: Het grootste, gaafste en GRATIS kiderevenement van Nederland! Stel je eens voor... de binnenstad is helemaal van jou, wat ga je dan doen? SPELEN, SPRINGEN en RENNEN natuurlijk!
Dat kan volop tijdens het jaarlijks terugkerende kinderevenement in de gehele binnenstad van Hoorn. Tijdens dit evenement komt alles wat met spellen en spelen te maken heeft naar Hoorn. Alle deelnemers en tientallen attracties worden opgesteld in de winkelstraten van Hoorn en tussen 12:00 uur en 17:00 uur én iedereen is welkom om naar hartenlust te spelen en je lekker uit te leven!

Sinds 2009 vind het evenement Speeldag NL plaats in de binnenstad van Hoorn met als doel om kinderen te stimuleren te spelen met diverse spelmaterialen en vooral veel plezier te hebben. In de plaatsen Ravensburg (Duitsland) en Mechelen (België) worden soortgelijke evenementen al langere tijd georganiseerd. Echter had Nederland nog niet zo een evenement, dus zijn wij in 2009 begonnen het organiseren van het grootste GRATIS kinderevenement in Nederland. Dit jaar zal de 10e editie in Hoorn plaats vinden. JUBILEUM JAAR, dus dat gaan we groots vieren met elkaar! 

HOE? Hou onze website of Facebookpagina in de gaten!

Naar boven